O nama

Mi smo entuzijasti i zaljubljenici u prirodu  i zdrav način života. I po strukama smo vezani za to područje jer pokrivamo područja šumarstva, poljoprivrede, zaštite okoliša, rasadničarstva i hortikulture. U početku smo se bavili proizvodnjom povrća i voća. Povrće smo uzgajali na otvorenom i u plastenicima. Nakon nekoliko godina počeli smo i sa pčelarskom proizvodnjom. Najprije sa nekoliko košnica, a danas sa više od 70 pčelinjih zajednica. Naš stacionarni pčelinjak je smješten u središnjoj Hrvatskoj, na obroncima Zrinske gore. U nedirnutoj i nezagađenoj okolini.

Od 2008. godine naše gospodarstvo je upisano u Upisnik ekoloških poljoprivrednih gospodarstava pri Ministarstvu poljoprivrede. Danas je naša proizvodnja bazirana na pčelarstvu, voćarstvu, rasadničarstvu, ratarstvu i uzgoju povrća. Budući je naš pčelinjak stacionaran, te zbog toga i ograničen sa količinom pčelinje paše, počeli smo prije par godina podizati nove nasade voća, medonosnog drveća i grmlja te ljekovitog bilja. Sve to kako bi naše pčele imale sto više paše tijekom cijele vegetacijske sezone.

Upravo iz te činjenice smo i započeli s uzgojem medonosnog bilja i općeniti s popularizacijom medonosnog i ukrasnog bilja kako bi i drugim pčelarima i ljubiteljima prirode omogućili da poboljšaju pčelinju pašu oko svoga pčelinjaka ili hortikulturno urede svoj okoliš.